Heidi Bjørgan


Statement Works Curatorial Projects Temp News CV Contact
Norway Designs NÅ, Vol.1 - Verdi
Group exhibtion at Norway Designs, Oslo, Norway | September 25th – October 25th, 2014

Verdi er en kuratert salgsutstilling som markerer starten på Norway Designs NÅ; et prosjekt for å fremheve nåtidige norske formgivere og produkter. Norway Designs tar med dette opp igjen de originale ideene bak PLUS og utstillingene “Norway Designs for living” ved å rette fokuset tilbake på formidling av norsk formgivning.

Dette er et samarbeid med Norske Kunsthåndverkere og Klubben og vil vise produkter fra 14 norske formgivere, blant annet av grunnleggerne av Klubben, Sverre Uhnger og günzler.polmar, samt keramikkdesigner Sara Skotte.

Verdi vil fokusere både på de tre aktørenes historie, samt se på hva som ligger bak dagens design- og kunsthåndverksprodukter. Det vil være fokus på prosessene bak produktene og forskjellige produksjonsmetoder, og produktene vil bli presentert i forskjellige stadier; fra prototyper til småskalaproduksjon og masseproduksjon. Dette vil publikum kunne gjenkjenne på de forskjellige prisnivåene og dermed få et innblikk i, og en forståelse for objektenes verdi.

Exhibiting artists
Kristine Bjaadal
Heidi Bjørgan
Lars Olav Dybdal
Kristine Five Melvær
Victoria Günzler
Thomas Jenkins
Runa Klock
Geir Nustad
Sara Wright Polmar
Margit Seland
Sara Skotte
Wilhelm Grieg Teisner
Åse-Marit Thorbjørnsrud
Sverre Uhnger